InShoes.gr - Φθηνά Επώνυμα Παπούτσια, Γυναικεία, Ανδρικά, Παιδικά


To InShoes.gr λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2011 με συνεχώς ανοδική πορεία και πλέον αποτελεί την εναλλακτική και αξιόπιστη λύση στο shopping.

Είναι το Πληρέστερο και Ανταγωνιστικότερο Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα Υποδημάτων & Αξεσουάρ στην Ελληνική Αγορά. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων προϊόντων για τη Γυναίκα, τον Άνδρα και το Παιδί, που ανανεώνονται καθημερινά με Νέες Παραλαβές.

Από το site μπορεί ο καθένας να επιλέξει γρήγορα και αποτελεσματικά το προϊόν που τον ενδιαφέρει καθώς περιηγείται σε μια από τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες και να το Παραλάβει ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα, με τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ επιστροφής εντός 15 ημερών.

Επίσης διαθέτει πλήρη τηλεφωνική και Online εξυπηρέτηση όπου ο καταναλωτής μπορεί άμεσα να απευθυνθεί στην εταιρεία. Δέχεται παραγγελίες με όλους τους τρόπους πληρωμής (Αντικαταβολή, Πιστωτική Κάρτα, Paypal, Τραπεζική Κατάθεση).

Διακρίνεται για το γρήγορο, ασφαλές, φιλόξενο και λειτουργικό περιβάλλον, με ιδιαίτερο σχεδιασμό, φιλικό προς τον χρήστη καθώς και για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του αφού οι παραγγελίες αποστέλλονται την επομένη εργάσιμη με courier.

Ενημερώνει με Newsletter και επιβραβεύει τους πελάτες του με εκπτωτικά κουπόνια και καμπάνιες προσφορών.


Οι χρήστες που βρήκαν το άρθρο, έψαχναν για:

επώνυμα φθηνά παπούτσια, γυναικεία παπούτσια, παπούτσια online, ανδρικά παπούτσια, επώνυμα παιδικά παπούτσια, φθηνά παπούτσια, γοβες online, παπουτσια προσφορες,  ftina papoutsia athina, ftina papoutsia thessaloniki, papoutsia times, γυναικειες μποτες τιμες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Fashion123 © 2013 | Οδηγός Online Αγορών